Política de cancel·lació

La cancel·lació d’inscripcions a esdeveniments de pagament ha de ser realitzada per la persona inscrita mitjançant correu electrònic dirigit a comunicació@elmespetitdetots.cat

Les taxes de devolució són les següents:

Cancel·lacions 15 dies naturals previs a l’inici de les activitats digitals del programa El Petit als Núvols es reemborsarà el 100% de l’import d’inscripció, excepte les despeses de gestió que pogués ocasionar.

  • Cancel·lacions entre 15 i 3 dies naturals previs a el curs es reemborsarà el 50% de l’import d’inscripció, excepte les despeses de gestió que pogués ocasionar.

  • Cancel·lacions amb menys de 3 dies naturals d’anticipació no donarà dret a cap devolució.

  • Les devolucions es realitzaran dins dels 30 dies laborals posteriors a l’acabament de el curs, per transferència electrònica a nom de qui la va realitzar.

Política de substitució

Si la persona inscrita no pot participar les activitats del Petit als Núvols a les quals s’ha subscrit i, previ avís com a mínim de quatre dies naturals d’anticipació a la data de celebració de l’activitat, es podrà substituir per una altra persona.

En qualsevol cas, la persona que assisteix en substitució de la inicialment inscrita haurà de notificar la substitució amb un mail a comunicacio@elmespetitdetots.cat.

Política de cancel·lació

L’organització reserva el dret de posposar o cancel·lar un esdeveniment si no hi ha prou persones inscrites, o si els ponents no poden assistir per problemes de salut. La cancel·lació d’una o diverses de les activitats previstes dins del programa El Petit als Núvols no dóna dret a cap tipus de compensació.